Warning: Creating default object from empty value in /var/www/jakob-frandsen.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Anmeldelse af Maxim 40% Protein bar – Jakob Frandsen

I sidste måned fik jeg fornøjelsen af at prøvesmage Maxim’s 40% protein barer, i forbindelse med lanceringen af en ny smagsvariant. Fælles for alle 3 barer, er at det er Low-Carb barer med et højt proteinindhold pr. bar. Hver bar har 20 gram protein, og indeholder 1,4-1,8 gram sukker pr. bar.

Jeg fik 3 forskellige smagsvarianter og her er dommen:

40% PROTEIN SALTY CARAMEL – SALTY CARAMEL – NY SMAGSVARIANT

Salty Caramel er den nyeste smagsvariant som Maxim har lavet denne bar i. Som det fremgår af navnet og embalagen så indeholder den 40% protein hvilket svarer til 20gram protein pr. bar. Det kan i sær være svært at forstille sig det lille indhold af sukker når man først smager baren, for det smager ganske enkelt af almindelig chokolade bar.
Baren har en god konsistens, den er lækker og blød, mellem chokoladen på toppen og proteinmassen i bunden er der et lækkert lag af karamel med crisps. Til at starte med smager man ikke saltkaramellen, men til sidst kan man lige ane den salt som virkelig gør at denne bar er en af mine favoritter. ?

Alt i alt en super lækker bar der en nem at have med på farten. Har selv brugt den en del på mine lange togture hver dag til og fra studiet. God supplement til en sund og varieret kost.

Energi indhold pr. bar: 175 kcal

Pris: 22 kr (kan blandt andet købet på www.maxim.dk )

 

40% PROTEIN RASPBERRY – SOFT RASPBERRY

Soft Raspberry er ligesom Salty Caramel en 40% protein bar. Også denne bar har en god konsistens, den er lækker og blød, og en form for karamelmasse som smager af hindbær. Normalt er jeg ikke fan af de bare som smager af frugt, da de har en tendens til at smage meget kunstigt, men denne bar overraskede mig ekstrem positivt. Hindbær smagen gør bare frisk og lækker samtidig med at den har en god smag af chokolade.

Energi indhold pr. bar: 167 kcal

Pris: 22 kr (kan blandt andet købet på www.maxim.dk )

 

40% PROTEIN BROWNIE – CRISPY BROWNIE

Sidste smagsvariant jeg har testet er Maxim’s 40% protein bar med Crispy Brownie smag. Maxim har virkelig fundet ud af at lave en low-carb med højt fiberindhold, som samtidig har en god konsistens. Mange low-carb barer har en tendens til at være meget hårde og klistrede, men også denne bar er blød og lækker, og Brownie smagen er bare super god. Det er de færreste der ikke kan lide en god chokolde bar, og det er denne helt sikkert.

Energi indhold pr. bar: 167 kcal

Pris: 22 kr (kan blandt andet købet på www.maxim.dk )

Alt i alt 3 rigtig gode proteinbarer med højt proteinindhold, lavt sukkerindhold og super lækre smagsvarianter.

Leave a Reply